Till Alva.


Walking through darkness.

 


Whoopass.

Whoopass.

It only hurts when i laugh.

Because every other time, i think about you.

Yeah, it does.


Jag är död.

Två timmars sömn funkar inte, även om man drar ut och springer i en timma. Men skönaste människan ever smsar med mig. Mitt liv är acceptabelt.

School

Whoopass. Skolan var jag i idag, snart träning. innan dess så ska jag baka åt min mama för att hon inte hinner typ. Efter träning så hem till Alva, efter det bestämmer natten vart vi tar vägen.

The sky is falling down.


You just watch me.


La escuela? No, en mi casa.

Hälsade på i skolan, eller jag gjorde min redovisning. Sen hem. Träffade alla people, alla trevliga!

Det är Robin Hood jag vill ha!

Glasögonen borta. No-plugg. Feber. Skola en lektion imorgon för att rädda min grupp från avgrunden. Hem sen. Plugga. Käka Ibumetin och Ipren. Sen prata med tränarn om ett uppehåll på en månad, från bollar då, inte från handbollen.

Nya bilder, gammalt objektiv.


Ajdå.

Jag tror att jag har förstört min kaffemaskin. FML.

Min älskade spellista.

Bad things

Cash it in girl.

Källa
Världens snällaste pappa har hittat ett (nästan) lika bra objektiv i en av sina lådor som det fantastiska, mest underbaraste, vackraste och finaste objektivet som fanns... Men som glömdes i Afrika. Jag har äntligen gått vidare och min kära (underbaraste, mest fantastiskaste) pappa har grävt fram ett annat. Istället för 18- 300mm så är det 18- 200mm men det funkar tills jag skrapat ihop tillräckligt för att köpa en ny bebis.
(Har ni (jag) förresten koll på vad jag fotar med? Och vill man veta det?)

My Angel.

This is my Angel. And my matchmaker. And my BFF.

Whoop.

källa
Jag sitter på mitt golv. I mitt rum. Och gråter till gossip girl. Vadå? jag har ett liv. N00B. Idag (förut) åkte jag till cpdoktorsombordelärasigsittyrke. Hon dum i huvudet. Bajs. Troligtvis operation och hon tror att jag blir misshandlad av mina vönner. Plus en månads uppehåll. BITCH.

Nah, I'm not an angel. I'm just perfect.


Oh no you didn't.

Oh yes i did.

Min dag.


The light of the sun is just on the other side.


Afrika.



Jag. Är. Så. Hestig. Att. Jag. Vill. Svimma.

Det här hittar man på youtube när man söker på Snel Hest. Jag älskar det.

Plugg.

OGYFJHEBNMAND. No, Engelska, Slöjd, Svenska. Det tar aldrig SLUUUUUUUUUT!

Jag orkar inte.


Sommar.

Nu sitter jag och den här vackra flickan och planerar vår Danmarksresa i sommar. Kärlek.

Walking in winter.

Dagen har vart ungefär händelselös. Vart sjuk hela tiden och missat den mest fantastiska kvällen i mitt liv. Men det är väl sånt som händer... Nu somnar jag nästan av de sömnpiller jag tagit för att hålla mig vid liv.

Sandhills, the coral.

When I think That there's nothing left to say Then you say it again Hurts like never before Searching to find an open door I'll tell you this We'll never meet again When i'm feeling this way And with these words You will fly, Like a bird In the unforgiving sky Don't leave me behind Don't leave me behind We could dive Beneath the golden waves, We could be saved And through the sandhills We'd ride, like the leaves On the vine of forgotten time Don't leave me behind Don't leave me behind And when the distant whispers Call my name In the blackest heartlands Of my shame I hear you laugh I know it's all a game Look around there's no-one Left to blame I'm losing my way I could hide Familiar in my pain Serve my sorrows in vain Or I could step right outside And show you that I'm alive And I'll leave you behind I'll leave you behind.

Sjuk. FML.

Jaha, sjuk då. FML. Kul en fredagskväll. Absolut.
Not.
Elin är ovan, efter mycket påtryckningar (vadå, hon lovade att följa min blogg dagligen och då har jag någon att prata med när jag skriver inlägg) Hon är iallafall snygg (till och med snyggare än vad bilden visar) och singel! Så det är bara att haffa boyzz!

Såhär spenderas den här kvällen då.

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖDÖDÖDÖÖDÖDÖDDÖDÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Godnatt.

Säger godnatt med denna bild.

För nu är det Jag som är kung.

känner mig lite sådär lagom random och sjuk så jag ska inte ta upp den härplatsen alltför mycket med mina trevliga texter.

Take me back.

Ge mig mitt Afrika tillbaka.

Okänd.

Jag har en okänding som subscribar min spellista på spottan.... hmm, vem är du?
edit: HAHAHAHAHAHHA FYFAN VAD TÖNTIG JAG ÄR!!! BARA JAG SOM LÄSER BLOGGEN JU!!!

Ge. Mig.

www.dogfunk.com

Men livet blir ju så.

Jag raggar läsare. LMFAO.

Jomen, jaha.

Åååh, orkar inte Sverige med dryga idioter till människor. Ljuset i mitt liv är att snart (men ändå alldeles för länge) så är det gymnasium och nya människor. Åh, livet leker. Inte.

Dum av dig.

Riktigt dum är man när man frågar om saker man redan vet för att få uppmärksamhet.

We're gonna rough it up before we take it slow.

Nu sitter jag och njuter av vad världen kan erbjuda! t.ex. soplugg så att man inte får ig och dör och tar livet av sig. Det är alltid bra att inte dö, då kanske man gör någon ledsen och jag vill inte att någon ska vara ledsen för då blir alla ledsna och det här är precis lika onödigt som mitt sug efter godis.
Jag kan inte träna för att det är öppet hus på Östra Real ikväll och jag känner mig töntig som skriver inlägg till mig själv för det är ju ingen som läser.
källa

D-A-M-P

Okej nu vill inte skiten läggas upp. Men visst, visst. Gör så här mot mig! Gör min vecka till ett helvete.
Peace out.
Källa

If only if only the woodpecker says.

Nu är Globen över. Och hela min glada vecka också. Insåg precis att jag uppdaterar en blogg för mig själv för att jag är uttråkad, det gör mig inte glad. Känner mig faktiskt som en ål just nu. Ni vet väl förstås att man inte får äta ål enligt Thoran, eller ska man kanske säga kosherna? Det är för att ålar inte har fjäll och därför anses det äckligt att äta!

Le Globen.

Hejhej!
Idag har man hängt i globen med mina kåmpisar (läs dödsfiender) (läs inte dödsfiender menar besta hestar) (om ni bli förvirrade är det dåligt). Vi sjunger ikväll (ja nu ikväll dumhuve.) kl 20.00 på ettan (eller vid nio typ men whatever) såå nu blir det att fixa sig inför det och sen tagga till med so plugget!
Byee
Torun

We are the champinjoner.

Men tjenare och hejsan hallå! här är jag (Torun) och jag ahr nu skapat en blogg som alla världens människor kan njuta av! Jag kommer troligtvis inte uppdatera mycket och när jag väl gör det bli det hemskt tråkiga inlägg (typ; ååååh mat.) men iallafall! Här har ni mig och jag är typ kvar för att stanna i några dagar!
byee
Torun

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0